Wil je lid worden?

Stort dan € 15,- op rekeningnummer BE 944356 0314 9114(zonder spaties); BIC: KREDBEDD (Kredietbank Kapelle o/d Bos) t.a.v. Belg. Ver. Drentsche Patrijshonden vzw

Als lid krijg je 4 maal per jaar het Drentenblaadje, en ben je welkom op onze activiteiten.

We stellen bijzonder op prijs als je ons inlichtingenblad wilt invullen, zo blijven we op de hoogte van het Drentenbestand (klik hier om naar het inlichtingenblad te gaan).

disclaimer
Als lid gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens (naam, adres, gegevens van de hond(en)) op het secretariaat bewaard worden. Als vereniging zijn wij verplicht om jullie naam + adres en stamboeknummer(s) van de hond(en) door te geven aan de Vergadering Der Afgevaardigden (VDA) van de Koninklijke Kynologische Unie St-Hubertus (KMSH), waar we als vereniging zelf lid van moeten zijn voor de erkenning van de club. Verder worden de persoonlijke gegevens nooit doorgegeven aan derden en worden deze enkel gebruikt door het secretariaat voor verenigingsdoeleinden. Als lid gaat u er ook mee akkoord dat de gegevens van uw hond worden opgenomen in Zooeasy. Degene die Zooeasy raadplegen zien nooit de gegevens van de eigenaar/fokker.