Altijd weer hebben we veel bekijks op het strand, wanneer zo'n horde drenten langs de vloedlijn stormt. Niet te missen dus, de drentenwandeling in Wenduine.
Gezien het grote succes van vorig jaar, gaan we dit jaar 2 keer naar het strand, dit maal op een oude bekende locatie.

STRANDWANDELING TE BLANKENBERGE-WENDUINE

16 februari 2020

Samenkomst om 10:00 uur

Bij de start en halverwege zorgen we voor een kopje koffie of een ander drankje en een stukje cake. Onderweg kunnen de baasjes gezellig bijpraten en kunnen de honden ravotten op het strand.

We verzamelen op de Blankenbergse Steenweg (de N34 van Blankenberge naar De Haan) in Wenduine ter hoogte van de tramhalte "Haerendijke" (schuin tegenover restaurant Uilenspiegel). Adres voor de GPS: Blankenbergse Steenweg 4, Wenduine. Je kan er de wagen achterlaten op de parkeerstrook langs de steenweg. Ga dan aan de tramhalte de duinen in langs de trap en vervolgens naar rechts. We verzamelen aan het huisje een stukje verderop.

We vertrekken om 10:30 ten laatste, via een klein wegje naar het staketsel waar we (na een sanitaire stop) op het strand aankomen en richting Wenduine wandelen. In Wenduine pauzeren we, en maken we rechtsomkeer. Rond 13:00 zijn we terug op ons vertrekpunt.
 


Denk eraan om je leiband, hondenfluitje, poepzakjes en water mee te brengen voor je hond. We willen jullie er ook aan herinneren dat elk verantwoordelijk is voor zijn eigen hond! Loopse teefjes blijven thuis!

Deelname (ter plaatse te betalen): 4€ voor volwassen, 2€ voor kinderen.

Wil je meewandelen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel haar (0478/598293), ten laatste op woensdag 12 februari