Altijd weer hebben we veel bekijks op het strand, wanneer zo'n horde drenten langs de vloedlijn stormt. Niet te missen dus, de drentenwandeling op het strand. Gezien het grote succes van vorig jaar, gaan we dit jaar opnieuw wandelen aan de Zeeuws-Vlaamse kust.

STRANDWANDELING TE CADZAND

15 november 2020

Samenkomst om 10:00 uur

aan de parking Zwartepolderweg 4, 4506 HV Cadzand, Nederland.

(let op: er zijn verschillende parkeerplaatsen in Cadzand zorg dat je naar de juiste gaat)
Exacte GPS coördinaten: 51°23'08.7"N - 3°25'02.2"E

Om 10:30 ten laatste vertrekken we. Na ~ 3,5 km maken we een tussenstop en rond 13:00 zijn we terug op ons vertrekpunt.
 

Bij vertrek worden jullie verwend met koffie en koek, aan de stopplaats wordt de gekende citroenjenever en ander drank voor hond en baas geserveerd. In Cadzand is zeker mogelijkheid om achteraf nog gezellig samen iets te drinken of te eten.
Denk eraan om je leiband, hondenfluitje, poepzakjes en water mee te brengen voor je hond. We willen jullie er ook aan herinneren dat elk verantwoordelijk is voor zijn eigen hond! Loopse teefjes blijven thuis! Tenslotte, Cadzand ligt in het buitenland, dus zorg ervoor dat de hond tegen rabies ingeent is!

Deelname (ter plaatse te betalen): 4€ voor volwassen, 2€ voor kinderen.

Wil je meewandelen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel haar (0478/598293), ten laatste op donderdag 14 november