WINTER WANDELING

Zondag 25 Februari 2018

 

Na het succes van vorig jaar, hebben Lieve en Peter van der Elst opnieuw de organisatie van een leuke wandeling in het centrum van het land op zich genomen, en ze hebben een wandeling uitgezet rondom het Bloso sport terrein in Oordegem (tussen Aalst en Weteren in Oost Vlaanderen).

Samenkomst om 13:30 u, vertrek om 14:00u

Bloso Centrum Putbosstadion
Grote Steenweg 304
9340 Lede – Oordegem

(parkeren op het Bloso parkeer terrein)

 

De wandeling is ongeveer 9 km maar kan ingekort worden op diverse momenten. Ze gaat hoofdzakelijk langs mooi verharde - en verkeersluwe wegen; de hond kan stukken loslopen (op eigen verantwoordelijkheid) maar moet af en toe ook zeker eens aan de lijn.

Onderweg stoppen we voor de traditionele drank en koek. Aan het eind van de wandeling is er een mogelijkheid een lekkere pint te drinken of iets te eten bij een van de herbergen aan de N9.

Stevig schoeisel is zeker aan te raden, en ondanks de mooie ondergrond kan er her en der wel eens een plas voorkomen. We kunnen onderweg niet schuilen (behalve dat we voor het grootste deel onder de bomen lopen), dus voorzie je ook op regenkledij of een paraplu. Uiteraard duimen we voor een stralende zon!

Een kinderwagen met grote wielen kan ook wel mee.

 

Routebeschrijving:

Je vindt het Bloso centrum door op de E40 tussen Brussel en Gent afrit Wetteren of afrit Erpe-Mere te nemen. Vandaaruit rij je richting N9, de Grote Steenweg. Het sportcentrum ligt naast die weg.

 

Bijdrage ter plaatse te betalen: 4€ voor volwassenen, 2€ voor kinderen.

 

Graag op voorhand inschrijven bij Ingrid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of tel 0478/598293

 

Denk eraan leiband, hondenfluitje, poepzakjes en water voor je hond mee te brengen!